Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα...


Αδέλφια μου γεια σας….

Κεφάλαιο για σήμερα; Οι ξενιτεμένοι μας και κυρίως ο ξενιτεμένος μας προπονητής  Λίνος Γαβριήλ.. Ένας  προπονητής με πάθος και ερωτευμένος με την δουλειά του που δεν τα έβαλε ποτέ κάτω παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε. Η περσινή σεζόν για τον Λίνο ήταν ονειρική. Από την γυναικεία ομάδα του ΑΠΟΚ στο αντρικό του ΑΠΟΕΛ και τώρα στην Τυνησία.  Η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν ενθουσιάζεται στο άκουσμα της χώρας,  όχι όμως και ο Λίνος ο οποίος έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του και άφησε το αχούρι της Κύπρου για τα ξένα , γράφοντας το όνομα του με χρυσά γράμματα στην ιστορία του Κυπριακού  μπάσκετ.

Προσέξτε μπορεί στην πραγματικότητα να μην τα πάει καλά και να φύγει κακήν κακός από τα ξένα αλλά σημασία έχει ότι επιτέλους κάποιος ρίσκαρε. Δεν είναι ‘ότι δεν έχουμε καλούς προπονητές… Ακριβώς το αντίθετο..Ποιον να πρωτοθυμηθώ ; Τον Νικόλα Παπαδόπουλο , τον Γιανναρά τον Αδάμου, τον Αργυρού ; 

Προπονητές πολλοί και καλοί αλλά χωρίς προοπτικές στο Κυπριακό πρωτάθλημα. Κάποιοι από αυτούς είναι μια χαρά σε ομάδες που διεκδικούν τίτλους ωστόσο έχει και άλλους που θα παρακολουθούν το πρωτάθλημα μας από τις εξέδρες. Άποψη μου είναι ότι έχουμε μερικούς από τους καλύτερους προπονητές αλλά και βοηθούς. Ο Λαμπρίας ή ο Μιχάλης του Κεραυνού δεν μπορούν να αναλάβουν μια ομάδα ;

Η απάντηση είναι πολύ εύκολη.. Για πλάκα..Ναι ρε μάγκες μπορούν για πλάκα αλλά που να δουλέψουν στην Κύπρο; Ο Λινος έκανε την αρχή για τους προπονητές..Ακολούθησε τον δρόμο που χάραξαν άντρες και γυναίκες διεθνείς που κατάλαβαν ότι αργά η γρήγορα έπρεπε να φύγουν από την μιζέρια.. Το συντομότερο δυνατό ένας ένας τα μαζεύει και να φεύγει και αυτό δεν φαίνεται να απασχολεί κανένα μεγάλο κεφάλι της ΚΟΚ. 

Ο Μπασκετικός στηρίζει απόλυτα την απόφαση τόσο του Λίνου όσο και της Σοφίας η του Σιζόπουλου και των άλλων ξενιτεμένων. Ελπίζω σύντομα πολλοί να ακολουθήσουν τον δρόμο τους καθώς μόνο αν βάλουμε λουκέτο σε αυτό το μπουρδέλο ίσως καταλάβουν κάποιοι ότι φτάσαμε στο χείλος του γκρεμού ..

Υ.Γ.1 Η φετινή σεζόν αρχίζει και η κατάσταση μυρίζει μπαρούτι.. 

Υ.Γ.2  Λίνο άνοιξε μας τα μάτια..Καλή επιτυχία στην ξενιτιά..

Τα λέμε σύντομα....Μπασκετικός  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου