Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Εθνική Κύπρου... γεια σου!!!


Αδέλφια μου γεια σας..

Ευτυχώς το καλοκαίρι ήταν πολύ πλούσιο και γεμάτο με ειδήσεις καλές και κακές έτσι το αγαπημένο σας μπλογκ θα ανανεώνεται ολοένα και περισσότερο. Η αλήθεια είναι ότι θα συνεχίσω να κατσαδιάζω κόσμο μέχρι το επόμενο τουλάχιστον άρθρο όπου θα αναφερθώ σε μία προσωπική μου φίλη, που από το αχούρι της Κύπρου βρίσκεται στην Ελλάδα και μεγαλουργεί με την φανέλα του Παναθηναϊκού.   

Επόμενο λοιπόν θέμα.. Εθνική Κύπρου.. Ομάδα με μέλλον ή απλά ένα μεγάλο ναυάγιο ;
Προσωπική μου άποψη… Λίγο από όλα. Προτού όμως εξηγήσω τι εννοώ τονίζω ότι δε θα αναφερθώ στο θέμα στοιχημάτων καθώς αρμόδιοι είναι άλλοι.

Λοιπόν… Ένας όμιλος ομολογουμένως αμφίρροπος καθώς πέραν της Κροατίας οι υπόλοιπες ομάδες δεν είχαν τόσο μεγάλη διαφορά μεταξύ τους.
Τι καταφέραμε εμείς ;
Να έχουμε το απόλυτο σε ήττες και με μοναδικό διακριθέντα τον Κύπριο (λέμε τώρα ) Άντονι Κίγκ. Φιλότιμος ο Παναγιώτης, καλός ο Πηλαβάς , ανεβασμένος ο Ραζής αλλά το ναυάγιο μας δεν είχε τελειωμό. Και εδώ έρχεται η παροιμία που λέμε "Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε".  Τι ευθύνεται ρε παίδες γι' αυτό το ντροπιαστικό ταξίδι ; Πολλοί θα μπορούσαν να κατηγορήσουν τους καλαθοσφαιριστές (έχουν και αυτοί μεγάλη ευθύνη) άλλοι το προπονητικό τήμ, άλλοι τα άστρα και διάφορες άλλες μπούρδες..

Όταν για ακόμα μια χρονιά η ομάδα στήθηκε από τις επιλογές περισσότερο του Γιωργάκη παρά του Τόνη τι άλλο να πω; Έχει κανένα που αμφιβάλει ότι οι κλήσεις των διεθνών, έγιναν οι περισσότερες  έπειτα από υπόδειξη του μακάκα;

Αυτό όμως δε δικαιολογεί το 8 στα 8 και τις διαδοχικές συντριβές.. Ακόμα χειρότεροι ήταν συνάδελφοι δημοσιογράφοι που κορόιδευαν τους εαυτούς τους γράφοντας κάτι ατακάρες όπως../  "Η Εθνική λύγισε στο τέλος." "Πάλεψε μέχρι τέλους"... και πολλές άλλες τέτοιες μπούρδες. Γίναμε ρεζίλι σε όλη την Ευρώπη και κάποιοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους..

Η μαλακιά είναι ότι το μόνο που έγινε ήταν να βγει στην φόρα ότι σταματούν οι μισοί διεθνείς και η παραίτηση του Νέαρχου. Από την ΚΟΚ ούτε φωνή ούτε ακρόαση.. Δε γίνεται άλλο αυτή η κατάσταση.. Δε μου αρέσει να προκαλώ βία, αλλά ο Γιωργάκης θέλει ένα δυναμικό ντού από εμάς τους αγανακτισμένος για να φύγει.

Υ.Γ.  Νισάφι πλέον με τις μαλακιές σου ρε Γιώργο.. Δεν μπορείς; Φύγε..

Τα λέμε σύντομα.. Μπασκετικός

2 σχόλια:

  1. Symfwbw. ante sto kalo proponitara tis plakas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΚΟ! ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ.....ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΝ ΕΧΩ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή