Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Φτάνει πια ρε μάγκες.. Γιωργάκη δρόμο


Αδέλφια μου γεια σας..

Ο μπασκετικός μετά από ένα διάστημα αποχής λόγω δουλειάς αλλά και διακοπών, όπως άλλωστε όλοι μας, επιστρέφει και πάλι δυναμικά εκπληρώνοντας όλα όσα σας έχω υποσχεθεί με καυτά και πιπεράτα νέα..  

Για να κάνουμε καλό ποδαρικό δε θα μπορούσα παρά να ξεκινήσω με την γελοία ομοσπονδία η οποία κατάφερε κάτι μοναδικό , έστρεψε όλο τον κόσμο του μπάσκετ (διαιτητές, γραμματεία, φιλάθλους, παίκτες, προπονητές ) εναντίον της.

Πώς το κατάφερε αυτό ;

Εύκολη απάντηση.. όταν κατάφερε να στείλει στη δικαστική επιτροπή όλους τους διαιτητές που αρνήθηκαν να ρίξουν κι άλλο την αξιοπρέπειά τους, τι άλλο να πούμε.. Γιατί ο Γιωργάκης όπως λέει και το πανό το οποίο αναφέρεται πιο κάτω ήθελε ξένους διαιτητές και παρατηρητές, σνομπάροντας αυτούς που κάποτε τον ανέβασαν στην καρέκλα την οποία στρογγυλοκάθεται και καταστρέφει το άθλημα που αγαπάμε.   Ξέρετε κάτι γενικά είμαι εναντίον των διαιτητών, επειδή ο ένας είναι χειρότερος από τον άλλο, αλλά αυτή τη φορά έχουν απόλυτο δίκιο. Πλήρωνε, μακάκα, ξένους να δεις τη γλύκα. Τι θα κάνεις στο πρωτάθλημα που θα σου αρνούνται και πάλι, όπως στα φιλικά της Κύπρου ; Θα πας εσύ να σφυρίξεις ή απλά θα δημιουργήσεις νέο στρατό από πρόβατα. Πρόσεξε μικρέ γιατί και τα νέα σου ζώα κάποτε θα ξυπνήσουν όπως τώρα και τότε ποιος σε σώζει.

Σε ένα αγώνα της εθνικής (άλλο ανέκδοτο αυτό) κάποιοι από τους διαιτητές-παρατηρητές ύψωσαν πανό (φώτο) για να διαμαρτυρηθούν για της γελοιότητες του Γιωργάκη και αυτός έστειλε τους ανθρώπους του αλλά και την αστυνομία για να κατεβεί το πανό. Αυτός είναι ο παντελονάτος (μη χέσω ) πρόεδρός μας.  Εγώ απλά είμαι περήφανος γιατί βρέθηκα εκεί κι έστω για μια στιγμή κράτησα αυτό το πανό της αλήθειας.

Υ.Γ. Γιωργάκη έφτασε η  ώρα.. Μάζεψε τα παπούτσια σου και δρόμο.

Τα λέμε σύντομα Mπασκετικός 

2 σχόλια:

  1. Πες τα εσύ μπας κι ακούσει και κανένας και αρχίσουμε να φωνάζουμε όλοι μαζί: ΤΑ ΠΑΠΠΟΥΤΣΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ ΒΡΩΜΟΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕ!!! ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕΣ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ!!! ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ότι και να πείς στον άνθρωπο δεν καταλαβαίνει... ΦΥΓΕ ΡΕ, ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΦΥΓΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!! Μακάρι να φύγει να σωθούμε... Ας τον διώξει κάποιος επιτέλους!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή