Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Αρχή νέας εποχής η απλά ένα πυροτέχνημα ;

Αδέλφια μου για σας..

Το πρωτάθλημα έφτασε στο τέλος του σε Άντρες και γυναίκες με την ΕΘΑ να παίρνει και πάλι το πρωτάθλημα όπως άλλωστε και η ΑΕΛ στο γυναικείο .. Πέραν από τους πρωταθλητές όμως ξεχώρισαν και κάποιες άλλες ομάδες η οποίες κόντρα σε όλα τα προγνωστικά με λίγη βοήθεια θα μπορούσαν να ξεχωρίσουν ακόμη περισσότερο.. Δεν αναφέρομαι στον φιναλίστ Κεραυνό καθώς τουλάχιστο στο αντρικό η παρέα του Τρισόκκα αποφάσισε να αυτοκτονήσει..

Στους άντρες είχαμε την έκπληξη που ονομάζεται ΑΕΚ …Μια ομάδα πραγματική απόλαυση να την παρακολουθείς από ένα σημείο και μετά.  Ο Νικόλας Παπαδόπουλος έστησε μια σούπερ ομάδα η οποία στις λεπτομέρειες δεν πέρασε στους τελικούς και στο Κύπελλο έχασε μεγάλη ευκαιρία κόντρα στο ΑΠΟΕΛ . Σημασία έχει αυτή η ομάδα να σταθεί στην μεγάλη τις επιτυχία για φέτος και να μην παρασυρθεί από την κάκιστη διαιτησία που αντιμετώπιζε όλη την χρονιά.  Με αρχηγό τον Παντελή και τον Νικόλα αρχιτέκτονα η ομάδα θα πάει μπροστά και αυτό φαίνεται και από τις πρώτες κινήσεις ανανέωσης που γίνονται στο στρατόπεδο της ΑΕΚ. Ο κόσμος έχει ανάγκη από νέες δυνατές ομάδες και φέτος η ΑΕΚ ήταν μία από αυτές.

Στο γυναικείο τώρα πιστεύω ότι όλοι αναγνωρίζουν την ανωτερότητα  της ΑΕΛ κυρίως φέτος που αγωνίστηκε σχεδόν μόνο με Κύπριες. Ο Κεραυνός πέρασε στους τελικούς πάλεψε μέχρι τέλους και μπράβο.. Αλλά εγώ δεν γουστάρω ομάδες  που στηρίζονται στις ορέξεις  των ξένων.. Έτσι εγώ επιλέγω να αναφερθώ στην έκπληξη που ονομάζεται ΑΠΟΚ. Η ομάδα του πανεπιστημίου η αν θέλετε μια μικρή Εθνική Κύπρου μπορούσε να κάνει πολύ περισσότερα και οι φίλοι του μπάσκετ ελπίζουν ότι τη νέα σεζόν η Κούλα η Σοφία η Αντωνία και τα άλλα κορίτσια θα κρατήσουν ψηλά την σημαία και θα αποδείξουν σε όλους  ότι τα λεφτά δεν κάνουν μια ομάδα .  Προσωπικά ελπίζω η συνέχεια να είναι ανάλογη για το καλό του Κυπριακού μπάσκετ..

Υ.Γ. Στο προηγούμενο άρθρο σκοπός μου ήταν να συγχαρώ την ΑΕΛ και να τονίσω ότι παρά την βλακεία του Κυπριανού ο τίτλος για εμένα τουλάχιστο δίκαια κατέκτησε τον τίτλο, και όχι να μειώσω κάποιον πέραν του διαιτητή.

Τα λέμε σύντομα Μπασκετικός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου