Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Έκλεψε την δόξα ενός πρωταθλητή και παραμένει ατιμώρητος. …

Αδέλφια μου γεια σας και πάλι..

Μετά από περίπου δύο μήνες απουσίας επιστρέφω δριμύτερος. Προσπάθησαν να μας φιμώσουν γιατί πολύ απλά δεν τους αρέσει η αλήθεια. . Δυστυχώς για όλους αυτούς που δεν γουστάρουν την αλήθεια ο Μπασκετικός είναι εδώ και δεν θα σταματήσει να λέει την αλήθεια όσο και αν πονάει κάποιους.

Από την τελευταία φορά που επικοινώνησα μαζί σας έγιναν πολλά. Θα ξεκινήσω με τα τελευταία τραγικά συμβάντα που είδαν τα μάτια μας . Τελικός γυναικών στην Λεμεσό. Η ΑΕΛ ξανά πρωταθλήτρια και ένας κύριος να γίνεται πρωταγωνιστής..

Όλοι γνωρίζεται για το περίφημο φάουλ που σφύριξε ο Κυπριανού πάνω στην Γεωργία του Κεραυνού και έκρινε ουσιαστικά τον τίτλο. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή και να δώσω συγχαρητήρια στις κοριτσαρες της ΑΕΛ που γύρισαν ένα παιχνίδι 10 πόντων με μόλις μία ξένη δείχνοντας τη θα πει Κυπριακή ψυχή . Να δώσω τα συγχαρητήρια μου και στην ομάδα του Κεραυνού που επέστρεψε δυναμικά στο πρωτάθλημα και έχασε τον τίτλο στο νήμα και από μόνος του αν αναλογιστούμε ότι είχε διαφορά 10 πόντων .

Τώρα συνεχίζω με τον άχρηστο που κρατούσε και σφυρίχτρα. Ρε τύπε τη όνειρο είδες πριν τον αγώνα ; Πας καλά ρε ; Ζήλεψες την δόξα του Ελισαίου που θέλουν να τον σκοτώσουν στο Καϊμακλή ; Πραγματικά προσπάθησα να ξανά και ξανά να δώ τη είδε αλλά μάταια. Τα συγχαρητήρια μου σε σένα που θέλει ο Στρόβολος να σε σκοτώσει αλλά και στην Ομοσπονδία που διορίζει καραγκιόζηδες σαν εσένα και τον Ελισαίο.

Η ΑΕΛ και τα κορίτσια της δεν φταίνε σε τίποτα απολύτως. Έπαιξαν παλικαρίσια πήραν δίκαια τον τίτλο αλλά την δόξα την πήρε άλλος. Τη έφταιξε η Κάλια η Άνθια η Σόνια και τα άλλα κορίτσια της ΑΕΛ ; Ακούν συνεχώς για ένα φάουλ που δεν υπήρχε και όλη ξεχνούν την υπερπροσπάθεια που έκαναν κόντρα σε μια ομάδα γεμάτη ξένες. Τέλος ο Κεραυνός δεν πρέπει να κατηγορά την ΑΕΛ αλλά τον εν λόγο κύριο. Στο κάτω κάτω δύο τρίποντα τους έβαλε η Άνθια. Το τρίτο και ελεύθερο θα την χάλαγε ;

Υ.Γ. Συνεχίζουμε ακάθεκτη να γινόμαστε ρεζίλι. Συγχαρητήρια Γιωργάκη που αφήνεις αυτά τα ζώα που σφυρούν ότι θέλουν ατιμώρητα.

Τα λέμε σύντομα Μπασκετικος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου