Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Εθνική και μπούρδες…. Κορίτσια φταίτε….



Αδέλφια μου για σας..

Τις τελευταίες μέρες  δίνω λίγη περισσότερη προσοχή στο γυναικείο μπάσκετ γιατί πραγματικά εκεί δεν έχουμε σωτηρία. Για το επίπεδο και για όλα όσα ΔΕΝ υπάρχουν στο μπάσκετ τα έχω τονίσει σε προηγούμενα άρθρα. Σήμερα θα επικεντρωθώ σε ένα μείζον θέμα που αν είχαμε ομοσπονδία θα έπρεπε να την προβλημάτιζε.  Αναφέρομαι φυσικά στην Εθνική ομάδα γυναικών.  Το ποιο πιθανών είναι οι περισσότεροι να μην  γνωρίζεται καν την ύπαρξη αυτής της ομάδας. Δυστυχώς αυτή είναι η πικρή πραγματικότητα .

Η ειρωνεία ξέρετε πια είναι ρε παιδιά ;
Η χρεοκοπημένη Ελλάδα βρίσκεται πολύ κοντά στο να βάλει το όνομα της στο Βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες μέσω της εκπληκτικής αήττητης πορείας του Αθηναϊκού. Δεν φτάνει μόνο αυτό με το πέρασμα του χρόνου και η Εθνική Ελλάδος βγαίνει όλο και παραπάνω στο προσκήνιο την ίδια ώρα που εμείς δεν έχουμε καν Εθνική ομάδα.  Προσέξτε.. Παίκτριες ικανές να τιμήσουν την φανέλα με το εθνόσημο στο στήθος υπάρχουν.  Μια απλή βόλτα από τον Στρόβολο , το Πανεπιστήμιο και την Λεμεσό έτσι για αρχή και μαζεύεις αυτόματα μια 18άδα . Αλλά τη λέω ο μαλάκας. Την ώρα που οι ομάδες δίνουν την δική τους μάχη στα παρκέ κάποιος κάθετε στον καναπέ του και τα ξύνει..  Ποιος είναι άραγε αυτός;  Μα φυσικά ο Γιωργάκης που έβαλε σαν αυτοσκοπό όπως φαίνεται την εξαφάνιση του μπάσκετ από τον χάρτη της Κύπρου.

Αλλά επειδή γνωρίζω ότι δεν αρέσουν σε πολλούς αυτά που γράφω  ένα απλό ερώτημα έχω .. Οι προπονήσεις του περσινού καλοκαιριού γιατί γίνονταν; Για να φαίνεται ότι έχουμε μέλλον ;  Μαλακίες μάγκες μου.. Μαλακίες. Ένα μήνα τα κορίτσια το καλοκαίρι άφησαν της διακοπές τους γιατί άκουσαν λέει ότι υπάρχει εθνική.. Κορίτσια είστε αδικαιολόγητες. Μετά από όσα σας έχουν κάνει και ακόμη ασχολείστε με τους μαλάκες ;  Φυσικά θα μου πείτε , <<εμείς θέλαμε να τιμήσουμε την χώρα μας>>.. Σύμφωνοι.. Έτσι για αλλαγή την επόμενη φορά που θα θυμηθούν ότι υπάρχετε θυμίστε τους ότι δεν είστε κορόιδα κανενός. Αναλογιστείτε λήγω αυτά που γράφω και θα δείτε ότι έχω δίκαιο. Πριν 2 χρόνια περίπου ένας παράγοντας της ΚΟΚ σχολίαζε συνέντευξη  μιας εκ των κορυφαίων γυναικών που έλεγε ότι δεν υπάρχει επίπεδο. Αυτό τον ενόχλησε. Το ότι παίζουν εδώ και χρόνια με την ψυχή των κοριτσιών που απλά αγαπάνε το μπάσκετ δεν το σκέφτονται.
Έτσι για κλείσιμο… Ξέρετε πότε ήταν η τελευταία φορά που πάτησαν παρκέ με ην φανέλα της Κύπρου οι γυναίκες ;  Στους ΑΜΚΕ αν δεν κάνω λάθος. Στους ΑΜΚΕ. Αν αυτό δεν είναι ντροπή τότε τη είναι ;

Υ.Γ. Συνήθως για υστερόγραφο στέλνω ένα μήνυμα στην ΚΟΚ. Αυτή τη φορά το μήνυμα είναι για τα κορίτσια που χύνουν τόσο ιδρώτα στα παρκέ χωρίς λόγο.  Ξυπνάτε και μην αφήνετε τους μαλάκες να σας δουλεύουν. (Ο Μπασκετικός θα είναι στο πλευρό σας)

Τα λέμε σύντομα…Μπασκετικός

3 σχόλια:

  1. poios eipe oti den tha ginei i ethniki gynaikwn? egw pistevw tha ginei ,dioti kapoios kollitos tou giorgaki einai sto proponitiko tim. ara tha tin kanei gia na min xasei ta lefta to paidi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. poios eipe oti den tha ginei i ethniki gynaikwn? egw pistevw tha ginei ,dioti kapoios kollitos tou giorgaki einai sto proponitiko tim. ara tha tin kanei gia na min xasei ta lefta to paidi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Masketike ti mas protinis? Ti prepi na kanoume? To ginekio basket paei kata diaolou edo kai xronia.. To exoun os mia aggaria. O Giorgakis pote tha mas adiasi ti gonia? Aniparktos kai entelos epikindinos gia to kipriako basket genikotera..

    ΑπάντησηΔιαγραφή