Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Εν έχουμεν υπόθεση ρεεεεε….



Αδέλφια μου για σας…

Μετά από αρκετούς μήνες αποχής αποφάσισα σήμερα να πάω να παρακολουθήσω γυναικείο μπάσκετ. Στο τέλος του παιχνιδιού θυμήθηκα γιατί σταμάτησα να πηγαίνω στο γήπεδο. Όσο αφορά το αγωνιστικό μέρος ΑΠΟΚ και ΑΠΟΠ προσέφεραν αρκετά καλό θέαμα στους
6-7 που αψήφησαν το κρύο και έδωσαν το παρόν τους..  Προσέξτε όταν λέω το κρύο δεν εννοώ τα καρεκλοπόδαρα που έριχνε έξω αλλά  την εντός γηπέδου ατμόσφαιρα.

Στο γήπεδο λοιπόν του πανεπιστημίου κάποιοι θεώρησαν περιττό να ανοίξουν την θέρμανση κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα οι παίκτριες των δύο ομάδων στον πάγκο να κάθονταν σαν χιονάνθρωποι την ίδια ώρα που η ήδη άρρωστη Σοφία Θεολόγου προσπαθούσε μάταια να ζεσταθεί .   
 Αρκετές από τις παίκτριες του ΑΠΟΚ σύμφωνα με τον γιατρό της ομάδας είχαν είδη πρόβλημα και το κρύο που υπήρχε στο γήπεδο θα μπορούσε να δημιουργήσει ακόμη μεγαλύτερο πρόβλημα στα κορίτσια . Εάν την ερχόμενη εβδομάδα που η ομάδα του Πανεπιστημίου αντιμετωπίζει την ΑΕΛ οι μισές παίκτριες ήταν απών λόγο τραυματισμού από την σημερινή παρωδία ποίος θα αναλάμβανε την ευθύνη ; ΚΑΝΕΙΣ

Αλλά το ξεπερνάω αυτό και πάω σε κάτι άλλο που με τρέλανε. Σήμερα στο γήπεδο υπήρχαν πολλές καλές παίκτριες και από τις δύο ομάδες..  Η Αμερικανίδα του ΑΠΟΠ και μία 14χρονη που έκανε ότι ήθελε κατά διαστήματα την άμυνα του ΑΠΟΚ ξεχώρισαν από την ομάδα της Πάφου. Από τον ΑΠΟΚ η Ζώη η Κούλα και η άρρωστη Σοφία ήταν καταπληκτικές. Ποίος όμως μπορούσε να το δει αυτό ; ΚΑΝΕΙΣ

Ακόμη και η θέρμανση να ήταν αναμμένοι και το γήπεδο να ήταν γεμάτο,  στατιστικά δεν υπήρχαν ούτε για δήγμα.  Δηλαδή ρε πούστη μου εγώ είμαι σκάουτερ μιας ομάδας του εξωτερικού και μου άρεσε η Κούλα η ή Σοφία πως θα μπορούσαν να δώ τη έκαναν σήμερα με αριθμούς στο γήπεδο ;  Απλά τα πράγματα..
Ο κάθε ένας λέει το μακρύ του και το κοντό του αλλά κανείς δεν ασχολείται ουσιαστικά με το γυναικείο μπάσκετ. (Όχι ότι ασχολούνται με το αντρικό δηλαδή αλλά λέμε τώρα) .

Έχουμε και λέμε. Γήπεδο τόσο παγωμένο που θα μπορούσαν εύκολα να υπήρχαν τραυματισμοί. Δύο διαιτητές που έδειχναν λες και ήταν βαρυποινίτες και εκτελούσαν την ποινή τους στο γήπεδο.  Στατιστικά ανύπαρκτα και ένας προπονητής που άφησε στο παρκέ 15 λεπτά μία παίκτρια με 40 πυρετό. Αυτό είναι το επίπεδο μας.. Το μόνο σίγουρο είναι ότι με τέτοιες καταστάσεις δεν πάμε πουθενά. Αηδίασα αυτό που τόσα χρόνια στηρίζω και αγαπώ..ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ.
Αγωνιστικά πάντως ο ΑΠΟΚ κόντρα στον μαχητικό ΑΠΟΠ έδειξε γιατί  αξίζει ο κόσμος να στηρίξει αυτή την ομάδα.

Υ.Γ. Συγχαρητήρια και στις 2 ομάδες που αγωνίζονταν αποκλειστικά με Κύπριες με εξαίρεση μία Ελληνίδα από πλευράς ΑΠΟΚ και μία Αμερικανίδα από πλευράς ΑΠΟΠ .

Τα λέμε σύντομα Μπασκετικός


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου