Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Από σπόντα ταλέντα…


Αδέλφια μου γεια σας..

Μετά τον Αχιλλέα που κάποιοι μαλακές τον κατάστρεψαν  ήρθε η σειρά της ΑΕΛ να φτάσει στα όρια κατάρρευσης. Μοναδική διαφορά είναι ότι η ομάδα της Λεμεσού προτίμησε να γνωρίζει απανωτές συντριβές παρά να κλείσει το σωματείο, όπως αποφάσισαν τα καθάρματα που εκμεταλλεύονταν το όνομα και την ιστορία του Αχιλλέα.

Όσο δύσκολο και να ακούγεται θα προσπαθήσω να βρω τη θετική πλευρά της κατάντιας της ΑΕΛ..
Πίσω από τις συνεχόμενες εκατοστάρες που δέχεται η ομάδα υπάρχει και μια αχτίδα φωτός.  Μετά τον τραυματισμό του Παλάλα και του Λιάτσου ήταν λογικό ότι τα αποτελέσματα θα ήταν ακόμη χειρότερα για την ΑΕΛ. Μάρκου, Αντωνίου, Μονιάτης, Παναγή, Γεωργίου Μ., Γεωργίου Ρ., Λοιζίδης βγήκαν από το πουθενά στην επιφάνεια. Καμιά δωδεκαριά αμούστακα παιδιά βρέθηκαν από τα θρανία και τις εφηβικές μονομαχίες των παρκέ, να καλούνται τώρα  να αντιμετωπίσουν παίκτες που θα μπορούσαν να ήταν ινδάλματα τους.

Ο Τρισσόκας τριανταρίζει,  ο Γκαρσία σαρανταρίζει και πάει λέγοντας.. Κάποιοι από αυτούς  μπορούν να είναι τα ταλέντα του μέλλοντος, αν φυσικά δεν τους καταστρέψει η ξενομανία που έχουμε σε αυτό το κολοάθλημα .. Φυσικά υπάρχει και το άλλο. Παιδιά που μεγαλώνουν με συμπαίκτες τον Παλάλα και τον Κουνούνη θα έχουν θέση στην Εθνική;  Προσοχή!!!! Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους δύο καλύτερους Κύπριους καλαθοσφαιριστές, αλλά ο Γιωργάκης και η βρωμοπαρέα του διοικούν την εθνική... Και όχι ο προπονητής, όπως θα έπρεπε άλλωστε .

Υ.Γ. Γιωργάκη σε βαρεθήκαμε κατάλαβέ το επιτέλους. Δύο ομάδες βάρεσαν διάλυση και εσύ μιλάς για ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. ΦΥΓΕ ΜΑΛΑΚΑ

Τα λέμε σύντομα Μπασκετικός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου