Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Ποιος μπορεί να την σταματήσει ;



Αδέλφια μου γεια σας και πάλι…

Σήμερα θα ασχοληθούμε με την ομάδα-έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος που δεν είναι άλλη από την ΑΕΚ του Νικόλα Παπαδόπουλου που φιγουράρει στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας και έχει βλέψεις για ακόμη πιο ψηλά. 

Τρένο χωρίς φρένο θυμίζει τους τελευταίους μήνες η ΑΕΚ. Η ομάδα του Νικόλα Παπαδόπουλου δείχνει έπειτα από το  κακό ξεκίνημα στην αρχή της χρονιάς, ικανή να διεκδικήσει μια θέση στην πρώτη τετράδα και όχι μόνο.
Η αρχή, η αλήθεια να λέγεται, ήταν εφιαλτική ωστόσο ο Νικόλας Παπαδόπουλος όχι μόνο δεν τα έβαλε κάτω αλλά με την έλευση και του Σουποτιτς δημιούργησε μία ομάδα που μπορεί να βλέπει όλους τους αντιπάλους στα μάτια.
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.
Η ΑΕΚ διανύει την καλύτερή της περίοδο εδώ και αρκετά χρόνια. Μπορεί να κερδίσει ένα παιχνίδι στον πόντο, ένα παιχνίδι χαλαρά αλλά και με ανατροπή.  Πρωταγωνιστής δεν είναι πάντα ο ίδιος καθώς μπορεί με μια πρώτη ματιά να ξεχωρίζει ο Σουποτιτς, αλλά η απόδοση του αρχηγού Ιάκωβου Παντελή είναι απλά συγκλονιστική όπως και αυτή του Στυλιανού ή του Λαμάρ.

Τα εύσημα ανήκουν σε όλους αλλά πρώτα από όλα στον αρχιτέκτονα αυτής της ομάδας Νικόλα Παπαδόπουλο. Ανεξάρτητα με το τι θέση θα τερματίσει φέτος η ΑΕΚ, η αρχή έχει γίνει και οι βάσεις έχουν μπει. Στο χέρι λοιπόν όλων στη Λάρνακα είναι αυτή η χρονιά να είναι εφαλτήριο για τα επόμενα χρόνια που ακολουθούν.  Πέραν του Κεραυνού που μοιάζει ανίκητος δεν υπάρχει ομάδα που να μην μπορεί η ΑΕΚ να κερδίσει. Με σκληρή δουλειά και τα κεφάλια μέσα τα πάντα μπορούν να συμβούν φτάνει ο κόσμος να γεμίζει το Κίτιο και να αποτελεί μόνιμα τον 6 παίκτη για τους κιτρινοπράσινους .

Ο δρόμος είναι μακρύς αλλά το τονίζω ξανά ότι άπαντες πρέπει να είναι περήφανοι για τη φετινή πορεία της ομάδας. Το νερό έχει μπει στο αυλάκι. Το δρόμο πλέον τον γνωρίζουν καλά. Το παράδειγμα της ΕΘΑ είναι κοντά. Υπομονή, επιμονή και πίστη και γιατί όχι πολύ σύντομα μια από τις δύο κούπες (αν όχι και τις δύο ) να βρουν καταφύγιο στην Λάρνακα.

Υ.Γ. Επιτέλους και κάτι ευχάριστο σε αυτό το μίζερο πρωτάθλημα..

Τα λέμε σύντομα Μπασκετικός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου