Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Ρε Γρηγόρη.. Δεν ήξερες ..Δεν ρώταγες



Αδέλφια μου γεια σας…

Σηκώνομαι  ένα πρωί με διάθεση για μπάσκετ.. Ρίχνω μια ματιά στο πρόγραμμα και βλέπω ότι η ελλειπής Ομόνοια αντιμετωπίζει τον φιλόδοξο Απόλλωνα.   Ενδιαφέρον μου φάνηκε και έτσι ετοιμάστηκα για μια βόλτα στο Ελευθερία.  Ευτυχώς τελικά δεν κατάφερα να πάω λόγο  υποχρεώσεων.
Επέστρεψα σπίτι το βράδυ και ήθελα να δω τον νικητή της αναμέτρησης. Το μόνο που κατάφερα να δώ είναι τον Γργόρη Παντούρη με σχισμένο μέτωπο. Έλεος σκέφτηκα τι στο καλό έγινε.. Συνεχίζω την αναζήτηση και κατάφερα πέραν από τα ματωμένα πρόσωπα των ανθρώπων του Απόλλωνα, να βρω και κάτι ηλίθιες ανακοινώσεις.
  
 Δεν μας ΓΑΜΑΤΕ  λέω 'γω ρε μαλάκες ;

Κατέληξε στο νοσοκομείο με πρόσωπο που θα ζήλευε ακόμα και scarface (εχθρός του Μπάτμαν για τους φίλους των κόμικς) ο Γρηγόρης και εμείς ασχολούμαστε με τις ανακοινώσεις. Ο Απόλλωνας ζητά το παιχνίδι στα χαρτιά... Ποιο παιχνίδι ρε μάγκες. .

Αυτό που κινδύνευσαν ζωές ;

Αυτοί είμαστε όμως ρε παιδιά. Αυτή είναι η κατάντια μας. Να στέλνουμε τη μισή ομάδα στο νοσοκομείο και να μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα. Έχουμε χάσει το νόημα του αθλήματος πλέον. Το πιο πιθανό είναι να τιμωρηθεί ο Γρηγόρης, γιατί τόλμησε να εκφέρει άποψη και να καταλήξει στο νοσοκομείο.
 Το ωραίο της όλης ιστορίας είναι ότι όλοι έβγαλαν ανακοινώσεις εκτός από αυτό το ομορφόπαιδο, τον Γιωργάκη.

Υ.Γ. Έχουμε και λέμε.. Αχιλλέας διαλύθηκε, ΑΕΛ διαλύεται,  αγώνας μπάσκετ καταλήγει σε αγώνα πάλης αλλά η ομοσπονδία ΠΟΥΘΕΝΑ..

Τα λέμε σύντομα … Μπασκετικός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου