Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Εθνική με επιλογές …Άλλων



Αδέλφια μου για σας…

Σε αντίθεση με την Εθνική γυναικών που δεν υπάρχει ουσιαστικά , η Εθνική Ανδρών βρίσκεται πάντα στις επάλξεις και έτυμοι να υπερασπιστεί και να τιμήσει την φανέλα με το εθνόσημο στο στήθος.  Φυσικά αν ήταν όλα ρόδινα δεν θα το αναφέραμε. Το πρόβλημα είναι ότι η αγαπημένη μου  ομοσπονδία δεν μπορεί να μην βάλει το χεράκι της.  
Θα σας εξηγήσω ποιο κάτω τη ακριβός θέλω να πώ. Για αρχή όμως ας κρατήσουμε ότι αυτή την στιγμή η Εθνική δεν ανανεώνεται. Όσο ο Τρισσοκας έχει αντοχές η ομάδα έχει μέλλον. Φυσικά αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί και πολύ καθώς μην ξεχνάμε ότι και ο Παναγιώτης δεν είναι κανένας πιτσιρικάς.  Το κακό είναι ότι πέραν των νεαρών που βλέπουμε κυρίως στην ΑΕΛ και αναμένεται να αποτελέσουν στο μέλλον τον πυρήνα της Εθνικής υπάρχουν και κάποιοι άλλοι που θα έπρεπε να αγωνίζονται στην ομάδα. Αναρωτήθηκε ποτέ κανείς που είναι ο Παντελή ο Παπαδόπουλος ο Κουνούνης και πάει λέγοντας ;
Μα φυσικά στο περιθώριο… Δεν μπορώ να πάρω κανέναν στον λαιμό μου έτσι μέσα σε όλους αυτούς υπάρχουν και αυτοί που έθεσαν τον εαυτό τους εκτός εθνικής αλλά γνωρίζω από πρώτο χέρι ότι υπάρχουν και κάποιοι που απλά δεν τους γουστάρει ο Γιωργάκης και για αυτό δεν αγωνίζονται .

Πως θέλετε να πάει μπροστά αυτή η ομάδα μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει ; Χλομό το βλέπω.. Αν ήταν στο χέρι του Γιωργάκη θα έκανε βιονικούς των Γκαρσία και των Παναγιώτη παρά να δει το Παπαδόπουλο με την φανέλα της Εθνικής.  Σύμφωνοι δεν είναι όλοι τα καλύτερα παιδιά αλλά όλοι αγαπάνε την πατρίδα τους και θέλουν να αγωνιστούν για αυτήν .  Το ποιο ηλίθιο από όλα είναι ότι δεν είναι θέμα προπονητή η επιλογές αλλά θέμα του ποιους γουστάρει ο ΜΑΛΑΚΑΣ και ποιους όχι.
Εάν θέλουμε να πετύχουμε την όποια δύποτε διάκριση σαν Κύπρος τότε θα πρέπει να αγωνίζονται και μερικοί από τους καλύτερους μας παίκτες στην Εθνική. Προσοχή δεν λέω ότι αυτή που αγωνίζονται δεν βοηθούν. Ακριβώς το αντίθετο. Αλλά όπως και να το κάνουμε αν θέλουμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω τότε πρέπει να σοβαρευτούν και οι πραγματικοί υπαίτιοι για την κατάσταση που επικρατή.. Πρέπει κάποιος από την ομοσπονδία να βγεί κα να μας εξηγήσει πόσο χαμηλά θέλουν να ρίξουν το Κυπριακό μπάσκετ.

Υ.Γ . Στις γυναίκες δεν υπάρχει ουσιαστικά Εθνική και στους Άντρες υπάρχει μία εθνική που αρνείται η ομοσπονδία να βοηθήσει..  Α ρε Γιωργάκη α ρε Γιωργάκη

Τα λέμε σύντομα….. Μπασκετικός

1 σχόλιο:

  1. Για Παντελή συμφωνώ μαζί σου ότι μετά την φετινή σαιζόν θα πρέπει να τον καλέσουν. Τον Παπαδόπουλο θα έπρεπε να τον καλέσουν παλαιότερα. Τώρα είναι αργά πλέον νομίζω.
    Κουνούνη και Παλάλα δεν το συζητώ καν. Το μόνο που κάνουν είναι να γελοιοποιούν την ομάδα στην οποία αγωνίζονται με την συμπεριφορά τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή